Over Ons
Over ons

Merken laten excelleren in de digitale wereld.

Dat is wat we doen. Wij houden namelijk van mooie dingen maken. Met oog voor design én functionaliteit creëren we beleving en conversie.

 

Ons verhaal

Ondanks zijn bachelor in Commerciële Economie kwam Niek Houkes er al snel achter dat zijn passie niet alleen lag in de wereld van marketing en sales. Wat begon met pionieren in Elementor, Photoshop en Illustrator, breidde zich al snel uit tot het maken van complete custom websites.

Nu, ruim vier jaar later, is Niek al jaren actief met zijn eigen webbureau genaamd ScoreDigital en werkt hij nauw samen met andere professionals op gebied van fotografie, video en online marketing. Zijn doel? Mede-ondernemers online helpen groeien met websites die scoren.

Creatieve, high-end websites

                 

Met passie voor bewegende elementen, micro-animations en page-transitions creëren wij net dat extra stukje beleving. Het is de waardevolle trigger die ervoor zorgt dat ze je naam wél onthouden. Om dit te bereiken werken wij niet met templates, maar steken we ieder project graag in een uniek en creatief jasje.