Over ons -ScoreDigital

Over ons

Ondanks zijn bachelor in Commerciële Economie kwam Niek Houkes er al snel achter dat zijn passie niet alleen lag in de wereld van marketing en sales. Wat begon met pionieren in Elementor, Photoshop en Illustrator, breidde zich al snel uit tot het maken van complete custom websites.

Nu, ruim vijf jaar later, is Niek al jaren actief met zijn eigen webbureau genaamd ScoreDigital en werkt hij nauw samen met andere professionals op gebied van fotografie, video en online marketing. Zijn doel? Mede-ondernemers online helpen groeien met websites die scoren.

Onze diensten

Design

Met aantoonbare ervaring in het ontwerpen van websites maken wij digitale producten die scoren. Een passend ontwerp is de basis voor iedere succesvolle website.

Development

Wij ontwikkelen interactieve, high-end websites from scratch in het succesvolle WordPress CMS. Door onze custom-written code sluiten onze websites altijd naadloos aan bij het gemaakte ontwerp.

All-in-one

Een complete website van concept tot implementatie is waarmee we ons onderscheiden. Door onze great sense for design and development skills zorgen we altijd voor een website die scoort.

Skills & Tools

Adobe XD
Photoshop
Illustator
Figma
VS Code
WordPress
HTML
CSS
JS
PHP
GSAP
Locomotive
Barba.js

Let's work together

Website nodig? We helpen je graag met het maken van een website die bij je past.

Website laten maken