Hi, wij zijn ScoreDigital

Wij maken unieke, gebruiksvriendelijke WordPress websites voor een betaalbare prijs.

Ons verhaal

Ondanks zijn bachelor in Commerciële Economie kwam Niek Houkes er al snel achter dat zijn passie niet alleen lag in de wereld van marketing en sales. Wat begon met pionieren in Elementor, Photoshop en Illustrator, breidde zich al snel uit tot het maken van complete custom websites.

Nu, circa drie jaar later, heeft Niek zijn eigen webbureau gestart genaamd ScoreDigital en werkt hij nauw samen met andere professionals op gebied van fotografie, video en online marketing. Zijn doel? Mede-ondernemers online helpen groeien met websites die scoren.

Onze missie

Onze missie is om onze mede-ondernemers, groot en klein, te helpen excelleren met een website die scoort.

Onze visie

Always bet on the web. Het internet heeft ons de afgelopen twintig jaar goed gediend. En dat zal de komende twintig jaar ook niet veranderen.

Our values

Wat je van ons kunt verwachten:

Custom made

Al onze websites zijn 100% custom made. Geen drie uit het dozijn of na-aperij. Wij ontwikkelen alleen unieke, hoogstaande websites die scoren.

Google Friendly

Doordat wij jouw zoekwoorden (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam) in al onze code verwerken, zal je website beter vindbaar zijn in Google.

100% responsive

Al onze websites zijn 100% responsive, wat betekent dat onze websites goed te zien zijn op alle devices (desktop, tablet, smartphone).

Self control

Al onze websites beschikken over een gebruiksvriendelijke beheerdersadmin waarin je ook zelf je website up-to-date kunt houden.

Less is more

Communicatie werkt beter in eenvoud. Wij houden van strakke, duidelijke websites zodat de klant precies weet waar hij aan toe is.

24/7 support

Bij een vraag of storing kun je ons vrijwel op altijd bereiken (ook in het weekend). Zo sta je er nooit alleen voor, ook na de oplevering.

Klaar om kennis te maken?

We horen graag van je. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!